Política de privacitat

1. Objecte

Parramon Consulting SLU, ha assumit el compromís de protegir la seva privacitat i les seves dades personals. En aquesta Política de Privacitat, li informem de la forma en la qual protegim les seves dades personals. Li recomanem llegir-la abans d’accedir al contingut digital del web.

1. Responsable del Tractament

Per qualsevol consulta sobre el tractament que fem de les seves dades o altres temes relacionats, el responsable de tractament de les dades personals que ens faciliti al lloc web és:

  • Empresa: Aplicaciones Soluciones y Servicios sl
  • N.I.F.: B-25674706
  • Adreça: Plaça Generalitat 33, 25243 El Palau d'Anglesola (Lleida)
  • Registre Mercantil: de LLEIDA, Volum 1165, Foli 53, Full L-32125
  • Correu electrónic: info@assplus.org
  • Telèfon: 973 71 09 87

3. Dades que es recullen

La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com finalitat el manteniment de la relació comercial i el l’exercici de tasques d’informació, formació, assessorament i altres activitats pròpies de Parramon Consulting SLU

Únicament el titular tindrà accés a les seves dades, i en cap cas, aquestes dades seran cedides, compartides, transferides, ni venudes a cap tercer, llevat obligació legal.

L’usuari podrà en qualsevol moment exercitar els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts en el citat Reglament (UE). L’exercici d’aquests drets pot realitzar el propi usuari a través de correu electrònic a: info[@]apartament-vallfosca.com o a l’adreça: Poeta Jeroni Ferrer 10, 25210 Guissona.

L’usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certes i correctes, i es compromet a mantenir-les actualitzades, comunicant els canvis a Parramon Consulting SLU

3. Finalitat del tractament de les dades

A Parramon Consulting SLU, tractarem les teves dades personals demanades a través del lloc web: apartament-vallfosca.com, amb les següents finalitats:

1> En cas de contractació dels béns i serveis oferts a través de Parramon Consulting SLU, per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.

2> Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis disposats a apartament-vallfosca.com

3>
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function e() in /var/www/vhosts/apartament-vallfosca.com/httpdocs/wp-content/themes/b5st-child/page-privacy.php:68 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/apartament-vallfosca.com/httpdocs/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /var/www/vhosts/apartament-vallfosca.com/httpdocs/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/vhosts...') #2 /var/www/vhosts/apartament-vallfosca.com/httpdocs/index.php(17): require('/var/www/vhosts...') #3 {main} thrown in /var/www/vhosts/apartament-vallfosca.com/httpdocs/wp-content/themes/b5st-child/page-privacy.php on line 68